Многото знание носи радост!

ОСНОВНИ КУРСОВЕ

Чрез платформата в нашия сайт можем да помогнем на желаещите от всяка точка на света да се включат в обучение, което да създаде по-справедливо и устойчиво глобално общество.

 

Предлагани онлайн курсове:

 

ЛИНКОВЕ ЗА ВСИЧКИ КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В СЕКЦИЯ ПРОГРАМИ

За да започнете желан от Вас курс е необходимо да имате достатъчно добра интернет връзка. Внимание! Приложенията на курсовете работят с различни браузъри Internet Explorer, Mozilla и Chrome, Edge, Opera и др. /ако имате проблем с отварянето на някой приложения в разработките, опитайте да отворите приложението с различен браузър/. Курсовете работят на смартфони и таблети.

 

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПАРОЛА Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНИЯ КУРС - ТОВА МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НА СЛЕДНИЯ АДРЕС: ТУК

ВСЕКИ КУРС МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ: ТУК

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ РАЗГЛЕДАЙТЕ СЕКЦИЯТА ОТ САЙТА "ПРИЕМ"

СЕСИИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ СА ОПИСАНИ В САЙТА ЗА ВСЕКИ МОДУЛ ОТ КУРСОВЕ И/ИЛИ ПРОГРАМИ

Всички предлагани модули за обучение са разработени от висококвалифицирани специалисти и доказали се професионалисти от практиката лица в съответната област.

Представените курсове в сайта не са обвързани със закупуване на материали от АКАДЕМИЯ КАСТРО. Материали можете да се закупите от различни магазини и онлайн на посочените линкове в програмите за обучение след записване в съответните модули.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ

ТУК

Предлаганите модули позволяват на всеки, навсякъде и по всяко време, да се образова чрез интерактивни, мултимедийни системи за самостоятелно и групово обучение.

Курсовете и програмите са с продължителност от 30 дни до 90 дни в зависимост от Вашите ангажименти и заетост.

В някой от предлаганите курсове се изисква участие във форум и дускусионни групи и/или видео-конферентна връзка.

Курсовете са предназначени за студенти, ученици над 16 години, научни и музейни експерти, учители, педагози, художници, реставратори, историци, археолози и др. специалисти, както и за широк кръг от хора желаещи да повишат познанията си в определена област.

Обучението се извършва онлайн през сайта www.castrobg.com и неговите подстраници.

Добави курс: Вие сте преподавател, изследовател или специалист с дългогодишна практика в определена област. Желаете Вашата разработка да достигне до по-голям кръг от хора. Можете да ни изпратите материалите в текстов /Word/ файл и ние ще се свържем с Вас.

Повече информация

ПРОФИЛИРАНИ КУРСОВЕ

Повече информация

КУРСОВЕ ПО ЗАЯВКА

Желаете да задълбочите познанията си в определена област:

Разработваме програми свързани с предмета на дейност и по заявка.

Повече информация

Copyright © Castrobg.com All Rights Reserved