Открийте възможностите на продължаващото обучение!

НАШАТА МИСИЯ

Отделните модули включени в определен курс са описани в сайта на курса.

Регистрация за избран от Вас курс или обучение е необходимо да направите като използвате някоя от връзките посочени в десния панел на тази страница. След потвърждение за извършено плащане от администратор ще получите допълнително потребителско име и парола за сайта и заявени модули.

Курсовете предлагани от www.castrobg.com НЕ СА АКРЕДИТИРАНИ и не са обвързани с кредити по модули или системи с други организации. Те са разработени единствено за образователна и научна цел.

Има редица стопански и нестопански организации за акредитация, които дават насоки за оценка и/или акредитация на учебните програми. Те се различават значително по своите изисквания за квалификация и заинтересованите могат да ги разгледат въз основа на целите си.

ИЗИСКВАНИЯ

Какво е необходимо за записване в обучение или курс?

Необходимо е да имате достатъчно добра интернет връзка, персонален компютър /лаптоп, таблет или смартфон/. Слушалки или компютърни тонколони, микрофон и уеб камера за курсовете при които се изисква онлайн връзка на живо. Необходимо е също да имате елементарни познания за работа с интернет и компютри за да можете да се справите с предоставеният достъп. Ентусиазъм за да завършите започнатото и да отделите по няколко часа седмично /може и повече при желание/.

СЕСИИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ /ПО ДАТИ/ СА ОБЯВЕНИ В МОДУЛИТЕ НА САЙТА

Важно!

Утвърждаването процеса на знания и умения чрез онлайн обучение на castrobg.com е допълнително обучение към традиционните методи. Ако сте преминали теста успешно на курса и оценката Ви е най-малко 80% от общите 100% можете да получите сертификат от Предприятие "Кастро". Потенциалните Ваши или настоящи работодатели имат възможност да проверят достоверността на сертификата през сайта и на линк посочен в сертификата.

(Castro е съкращение на: Продължаващо обучение по реставрация със система за надграждане онлайн - Continuing Advance System Training Restoration Online).

След проверка на учебната дейност и резултати, постигнати в оценки и/или %, сертификатите се издават от www.castrobg.com като са подписани от автора на съответния курс.

ПОЛУЧАВАНЕ НА СЕРТИФИКАТ

СЕРТИФИКАТИ СЕ ИЗДАВАТ ЗА ПРИДОБИТИ КОМПЕТЕНТНОСТИ ЗА КРАТКИТЕ КУРСОВЕ.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ СА ПРЕДВИДЕНИ СЕРТИФИКАТИ СПОРЕД СПЕЦИФИКАТА НА ПРОГРАМАТА И ПРИДОБИТИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ. ТЕЗИ СЕРТИФИКАТИ НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО, СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ РЕГИСТРИРАНИ В САЙТА СЛЕД КАТО СТЕ ПРЕМИНАЛИ УСПЕШНО ТЕСТОВЕТЕ. СЕРТИФИКАТИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ С ПРЕПОРЪЧАНА ПОЩА ДО АДРЕСА НА УЧАСТНИЦИТЕ ПОДПИСАНИ ОТ РЪКОВОДИТЕЛЯ/РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ПРОГРАМАТА И ПОДПЕЧАТАНИ ОТ ПРЕДПРИЯТИЕ КАСТРО. ВСИЧКИ СЕРТИФИКАТИ СА ОТПЕЧАТАНИ В ПЕЧАТНИЦА И ПРЕДИ ДА БЪДАТ ЛАМИНИРАНИ ИМ СЕ ПОСТАВЯ ХОЛОГРАМЕН СТИКЕР.

ВЪВ ВСЕКИ КУРС ИЛИ ПРОГРАМА ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ.

 

Как да получа моите сертификати?

Сертификат получен по пощата

Вариантите сертификати pdf и получен с препоръчана поща

За да получите сертификата си, моля, следвайте тези инструкции:

(1) Първо влезте в профила си в страницата за регистрация на www.castrobg.com /https://e-shop.castrobg.com/art/index.php?main_page=login/.

(2) Кликнете върху "Сертификати" в раздел Обучение - курсове и изберете сертификата за курса, който сте преминали успешно. Преди това сте попълнили теста и сте получили потвърждение от администратор на сайта, че Вашите резултати не са под 80% от общите 100%.

(3) Добавете Сертификат за курса, който сте преминали успешно и сте получили потвърдителен е-мейл от сайта, като изберете вариант с/по който желаете да го получите. Предлагаме електронен вариант в pdf - формат - с който вариант Вие сами можете да си го разпечатите или втори вариант да Ви го изпратим препоръчато с пощата. /За издаването на сертификата обработка и електронната му регистрация в сайта се събират минимални такси/.

/Таксите можете да видите на същата страница - "Сертификати - в отдел Обучение - Курсове/.

/Разликата между Сертификат в pdf-формат и изпратен Сертификат с препоръчана поща до Вас е само във времето на получаване и полученият по пощата има допълнителен холограмен стикер за защита. При завършване успешно на курс, PDF - Сертификатът ще бъде на разположение веднага в електронната Ви поща. Изпратен Сертификат по пощата е възможно да бъде забавен във времето на получаване в зависимост от отдалечеността на населеното място. Изпратен с препоръчана поща сертификат можете да получите в рамките на един месец.

(4) Добавете желаният сертификат за курса и начин на получаване в "Кошницата" и натиснете бутон "Плащане".

(5) Следващият екран ще Ви позволи да промените адреса на доставка или адрес на регистрация. /Ако всичко Ви е попълнено коректно натиснете бутон "Продължи".

(6) Следващата стъпка е /да отметнете - съгласието си за Условията за ползване в сила с тази поръчка като сложите отметка в квадратчето по-долу/. Необходимо е да отметнете и "Плащане по Банков път". /Внимание! - Банковите такси са за сметка на поръчителя/.

Ако всичко е коректно попълнено натиснете бутон "Да".

(5) Ще видите страница с надпис "ВСИЧКО ПРЕМИНА УСПЕШНО БЛАГОДАРИМ ВИ. ИЗЧАКАЙТЕ НАШ АДМИНИСТРАТОР ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС" на тази страница е и номерът на Вашата поръчка.

(6) Честито, вече можете да очаквате Вашия сертификат за успешно завършен курс от Castro!

РЕГИСТЪР НА ИЗДАДЕНИТЕ И РЕГИСТРИРАНИ СЕРТИФИКАТИ - ТУК

Разгледайте и често задавани въпроси ТУК

Свържете се с нас за повече информация ако е необходимо

ЗАПИСВАНЕ

1

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрация за обучение и курсове.

ВНИМАНИЕ! След регистрация е необходимо да изберете курс или обучение след като сте се "логнали" в системата за да получите потребителско име и парола.

2

ВХОД КУРСОВЕ
Вход в системата след като сте получили парола за достъп.

Изберете линкът на курсът за който сте записан/а/ и въведете потребителско име и парола за вход.

3

ВХОД ФОРУМИ
Вход след оторизация и получена парола за достъп към форумите на сайта. /За курсове и обучения при които се изисква участие във форум или дискусия/.

4

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ СЕРТИФИКАТ

След като сте преминали успешно определен курс или обучение и на теста имате 80% положителни отговори можете да вземете своя сертификат.

5 ВХОД ПРОГРАМИ

Вход в системата след като сте получили парола за достъп.

Изберете линкът на програмата за която сте записан/а/ и въведете потребителско име и парола за вход.

Контакт с нас
Copyright © castrobg.com All Rights Reserved