Открийте възможностите на продължаващото обучение!

НАШАТА МИСИЯ

Отделните модули включени в определен курс са описани в сайта на курса.

Регистрация за избран от Вас курс или обучение е необходимо да направите като използвате някоя от връзките посочени в десния панел на тази страница. След потвърждение за извършено плащане от администратор ще получите допълнително потребителско име и парола за сайта и заявени модули.

Курсовете предлагани от www.castrobg.com НЕ СА АКРЕДИТИРАНИ и не са обвързани с кредити по модули или системи с други организации. Те са разработени единствено за образователна и научна цел.

Има редица стопански и нестопански организации за акредитация, които дават насоки за оценка и/или акредитация на учебните програми. Те се различават значително по своите изисквания за квалификация и заинтересованите могат да ги разгледат въз основа на целите си.

ИЗИСКВАНИЯ

Какво е необходимо за записване в обучение или курс?

Необходимо е да имате достатъчно добра интернет връзка, персонален компютър /лаптоп, таблет или смартфон/. Слушалки или компютърни тонколони, микрофон и уеб камера за курсовете при които се изисква онлайн връзка на живо. Необходимо е също да имате елементарни познания за работа с интернет и компютри за да можете да се справите с предоставеният достъп. Ентусиазъм за да завършите започнатото и да отделите по няколко часа седмично /може и повече при желание/.

СЕСИИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ /ПО ДАТИ/ СА ОБЯВЕНИ В МОДУЛИТЕ НА САЙТА

Важно!

Утвърждаването процеса на знания и умения чрез онлайн обучение на castrobg.com е допълнително обучение към традиционните методи. Ако сте преминали теста успешно на курса и оценката Ви е най-малко 80% от общите 100% можете да получите сертификат от АКАДЕМИЯ КАСТРО. Потенциалните Ваши или настоящи работодатели имат възможност да проверят достоверността на сертификата през сайта и на линк посочен в сертификата.

След проверка на учебната дейност и резултати, постигнати в оценки и/или %, сертификатите се издават от www.castrobg.com като са подписани от автора на съответния курс.

ПОЛУЧАВАНЕ НА СЕРТИФИКАТ

СЕРТИФИКАТИ СЕ ИЗДАВАТ ЗА ПРИДОБИТИ КОМПЕТЕНТНОСТИ ЗА КРАТКИТЕ КУРСОВЕ ЗА КОИТО СЕ СЪБИРАТ МИНИМАЛНИ ТАКСИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ СА ПРЕДВИДЕНИ СЕРТИФИКАТИ СПОРЕД СПЕЦИФИКАТА НА ПРОГРАМАТА И ПРИДОБИТИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ. ТЕЗИ СЕРТИФИКАТИ НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО, СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ РЕГИСТРИРАНИ В САЙТА СЛЕД КАТО СТЕ ПРЕМИНАЛИ УСПЕШНО ТЕСТОВЕТЕ. СЕРТИФИКАТИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ С ПРЕПОРЪЧАНА ПОЩА ДО АДРЕСА НА УЧАСТНИЦИТЕ ПОДПИСАНИ ОТ РЪКОВОДИТЕЛЯ/РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ПРОГРАМАТА И ПОДПЕЧАТАНИ ОТ АКАДЕМИЯ КАСТРО. ВСИЧКИ СЕРТИФИКАТИ СА ОТПЕЧАТАНИ В ПЕЧАТНИЦА И ПРЕДИ ДА БЪДАТ ЛАМИНИРАНИ ИМ СЕ ПОСТАВЯ ХОЛОГРАМЕН СТИКЕР.

ВЪВ ВСЕКИ КУРС ИЛИ ПРОГРАМА ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ.

 

Как да получа моите сертификати?

Сертификат получен по пощата

Вариантите сертификати pdf и получен с препоръчана поща

За да получите сертификата си, моля, следвайте тези инструкции:

(1) Първо влезте в профила си в страницата за регистрация на www.castrobg.com /https://e-shop.castrobg.com/art/index.php?main_page=login/.

(2) Кликнете върху "Сертификати" в раздел Обучение - курсове и изберете сертификата за курса, който сте преминали успешно. Преди това сте попълнили теста и сте получили потвърждение от администратор на сайта, че Вашите резултати не са под 80% от общите 100%.

(3) Добавете Сертификат за курса, който сте преминали успешно и сте получили потвърдителен е-мейл от сайта, като изберете вариант с/по който желаете да го получите. Предлагаме електронен вариант в pdf - формат - с който вариант Вие сами можете да си го разпечатите или втори вариант да Ви го изпратим препоръчато с пощата. /За издаването на сертификата обработка и електронната му регистрация в сайта се събират минимални такси/.

/Таксите можете да видите на същата страница - "Сертификати - в отдел Обучение - Курсове/.

/Разликата между Сертификат в pdf-формат и изпратен Сертификат с препоръчана поща до Вас е само във времето на получаване и полученият по пощата има допълнителен холограмен стикер за защита. При завършване успешно на курс, PDF - Сертификатът ще бъде на разположение веднага в електронната Ви поща. Изпратен Сертификат по пощата е възможно да бъде забавен във времето на получаване в зависимост от отдалечеността на населеното място. Изпратен с препоръчана поща сертификат можете да получите в рамките на един месец.

(4) Добавете желаният сертификат за курса и начин на получаване в "Кошницата" и натиснете бутон "Плащане".

(5) Следващият екран ще Ви позволи да промените адреса на доставка или адрес на регистрация. /Ако всичко Ви е попълнено коректно натиснете бутон "Продължи".

(6) Следващата стъпка е /да отметнете - съгласието си за Условията за ползване в сила с тази поръчка като сложите отметка в квадратчето по-долу/. Необходимо е да отметнете и "Плащане по Банков път". /Внимание! - Банковите такси са за сметка на поръчителя/.

Ако всичко е коректно попълнено натиснете бутон "Да".

(5) Ще видите страница с надпис "ВСИЧКО ПРЕМИНА УСПЕШНО БЛАГОДАРИМ ВИ. ИЗЧАКАЙТЕ НАШ АДМИНИСТРАТОР ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС" на тази страница е и номерът на Вашата поръчка.

(6) Честито, вече можете да очаквате Вашия сертификат за успешно завършен курс от Castro!

РЕГИСТЪР НА ИЗДАДЕНИТЕ И РЕГИСТРИРАНИ СЕРТИФИКАТИ - ТУК

Разгледайте и често задавани въпроси ТУК

Свържете се с нас за повече информация ако е необходимо

ЗАПИСВАНЕ

1

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрация за обучение и курсове.

ВНИМАНИЕ! След регистрация е необходимо да изберете курс или обучение след като сте се "логнали" в системата за да получите потребителско име и парола.

2

ВХОД КУРСОВЕ
Вход в системата след като сте получили парола за достъп.

Изберете линкът на курсът за който сте записан/а/ и въведете потребителско име и парола за вход.

3

ВХОД ФОРУМИ
Вход след оторизация и получена парола за достъп към форумите на сайта. /За курсове и обучения при които се изисква участие във форум или дискусия/.

4

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ СЕРТИФИКАТ

След като сте преминали успешно определен курс или обучение и на теста имате 80% положителни отговори можете да вземете своя сертификат.

5 ВХОД ПРОГРАМИ

Вход в системата след като сте получили парола за достъп.

Изберете линкът на програмата за която сте записан/а/ и въведете потребителско име и парола за вход.

Контакт с нас
Copyright © castrobg.com All Rights Reserved